torstai 8. toukokuuta 2014

Kuulumisia

Turkin reissu ja Lahden koulutuspäivä jo takana, ja kesälomaan jäljellä 23 päivää. Lähtöpäiväkin on tulossa 73 päivän päässä, ja aika tuntuu menevän ihan huimaa vauhtia eteenpäin. 

Lomamatkasta sen verran, että lämpöä riittii ja oli aiva ihana viikko ja kaiken tän hälinän keskellä oli ihana rentoutua viikon ajan ja ottaa aurinkoa. Viikko meni ihan älyttömän nopeasti, mutta silti ehdin rakastumaan paikkaan ihan kokonaan. Oltiin siis Turkin Sidessä ja tykkäsin tosi paljon ! Monesti kuulee sanottavan, kuinka Turkki on tosi ns likainen ja typerä paikka niin nämä kaikki ennakkokäsitykset sai kyllä heittää heti sivuun. Hotellialue oli ihana ja siisti, palvelu hyvää niin kuin ruokakin :D Tekemistä ja ohjelmaa tarpeeksi sekä mukavan halpaa :) Kuvia en ottanut kuuri mitään, kuten voitte huomata.









Heti seuraavana päivänä, kun Suomeen palasin, lähdettiin äitin kans kohti Lahtea ja niin pitkään odotettua vaihtarikoulutusta. Lähdettiin tosiaan jo perjantai-illalla ja oltiin yötä hotellissa. Koulutus ite alkoi sitte lauantai aamulla. Koulutuspäivä oli ihana ! Oli toisaalta tosi outoa, mutta niin parasta nähdä kaikkia muita vaihtareita ja varsinkin "matkavaimoja" joiden kanssa on jutellut joka päivä muutaman kuukauden ajan whatsapissa. Koulutuksessa meillä oli erinäköstä ohjelmaa ja tietoa tuli kyllä ihan kiitettävästi. Aiemmin vaihdossa olleet Rotexit kertoivat omia kokemuksiaan vaihdossa ja sääntöjä kerrattiin jo monennen kerran. Meksikoon lähtijät saivat tietää jo maaohjelman sekä paljon muuta tietoa! Sovitettiin Rotary-takkeja, jotka ilmestyy postiin sitten luultavasti kesä-heinäkuun vaihteessa ja itse ostin myös Rotary-logolla varustetun hupparin sekä pinkin T-paidan. Koulutuksen jälkeen mentiin vielä omalla porukalla syömään ja oli niiin ihanaa jutella kaikesta !





 Viime ajoilta on tosi vähän kuvia, vaikka vähä kaikenlaista on todellaki tapahtunut. Viime päiviä oon viettäny kavereiden kans ja Tiian, Pauliinan ja Eemilin synttäreitä ollaan vähä juhlistettu.

Tällä hetkellä tuntuu olevan niin paljon tekemistä ja ohjelmaa, mutta silti en millään jaksaisi ottaa itseä niskasta kiinni ja aloittaa lukuisia pienten asioiden hoitamisia. Luvassa olis pinssien sekä esitelmän väkertämistä, tuliaisten ostelua, matkalaukkukin pitäis hommata. Tietysti muutama reissu eripuolelle Suomea olis suunnitelmissa, poikien pesistreenejä ja pelejä, ja kavereiden synttärijuttuja sekä tietysti viimeisimpä koulujuttuja. 
Tuntuu jotenkin tosi aikaiselta ajatella vielä mitään tuliasten ostoa tai matkalaukun hankintaa, mutta niin se vain on, että lähtöön ei todella ole enää kuin reilu kaksi kuukautta. 
 
Nyt, jos menis nukkumaan, hyvää yötä <3
Emmi
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti