torstai 2. lokakuuta 2014

"metsässä"

Viime lauantaina mun isosisko herätti mut kymmenen aikaan, että nyt lähdetään metsään pelaamaan jalkapalloa. No hetken mietin, että metsään pelaamaan jalkapalloa? No ei siinä mitää, lähdettiin sitte Gabyn kans ja otettiin kyytin kolme muuta vaihtaria ja suunnistettiin kaupan kautta Real De Monteen. Sielä meitä jo odotti porukka Gabyn kavereita ja hypättiin sellasen pikkubussin tapaisen auton kyytiin ja matka jatkui kohti METSÄÄ. 
No mun käsitys metsästähän on, että puita on jokapuolella ja sielä voi syödä marjoja ja muuta mitä metsässä yleensä tehdään. No perillä sitte kuitenkin näytti tältä.



Onhan toi vähä niinku metsä ja tuola takana kyllä on metsää, mutta ei.. Toi on ehkö ennemminki joku no en oikeestaan ees tiedä mikä ;D 
Jokatapaukses pelailtiin amerikkalaista jalkapalloa ja joka paika oli sen jälkeen ihan kuras, koska koko ajan joku makas jossain kuralätäkös .. Minä myös





Pelaamisen jälkeen syötiin ja muutamat ryhmäkuvatki tietysti piti ottaa! Oli hauska ja erilainen päivä ja voisin uudestaan vaikka heti!





Emmi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti